/* */
Total
0,00 RON

1. Alegerea produsului

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul Adauga in cos.

Adauga produsul in Cos

2. Cosul de cumparaturi

La adaugarea produselor in cos, veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a mai adauga produse in cos, puteti reveni in magazin prin apasarea butonului Continua cumparaturile.

Cosul de cumparaturi

3. Autentificare / Inregistrare

Trebuie sa va autentificati intr-un cont existent sau sa completati un formular simplu pentru crearea unui cont de client nou. In calitate de client nou, va rugam sa completati cel putin campurile obligatorii, care sunt marcate cu simbolul *. Veti primi imediat un email cu detaliile contului dvs. In interiorul contului puteti stoca si modifica oricand informatiile de contact, toate adresele de facturare si de livrare utile pentru plasarea comenzilor, atat personale cat si ale companiilor pe care le-ati inregistrat in contul dvs. Tot aici vei regasi actualizate istoricul si statusul comenzilor derulate sau in curs de derulare, puctele cadou pe care le aveti…

Daca aveti deja un cont existent dar nu sunteti autentificat puteti face asta direct pe pagina de Finalizare a comenzii

 

Sau daca nu aveti un cont inca puteti continua cu completarea formularului de comanda ca vi se va genera un cont automat si veti primi un email cu datele de autentificare.

3. Trimiterea comenzii

Va rugam sa completati cel putin campurile obligatorii din sectiunile de adresa client, modalitatea de transport si plata, informatiile de contact, informatii suplimentare (daca este cazul), cod promotional (daca este cazul), puncte cadou (daca este cazul) si apasati pe Plaseaza comanda.

Dupa plasarea comenzii un operator va va suna pentru a confirma comanda